underbara dag

Vi har haft en bra dag idag, iaf hittills ! (:

vi gick upp & fixade oss, gick vi & köpte lite fika & sen begav vi oss till folkets park för att möta Lotta & hennes två barn. :) Vi möttes upp där & gick till en lekplats i närheten de var bara jag som inte hittar här. Men iaf så gick vi dit. Milo var sååå duktig, han var inte alls så våldsam & elak som jag trodde han skulle vara. Med tanke på han ej ännu fått dagis så brukar han bli lite våldsam & elak för han inte gör av sig med sin energi. Men han var jätte snäll & uppförde sig väl. Så otroligt stolt över fin fina milo (:
Lotta & barnen hade med roligt så detta kommer vi nog göra om. 
Milo var så upptagen av all lek så han åt inte ens en enda kaka. Det är extremt ovanligt för milo, han har aldrig sagt nej till kaka. 
HAHA

Men andra ord, så har vi haft en underbar dag & nu har vi kommit hem så ska lägga milo någon timme sen får vi se vad som händer resten av dagen.

Bjuder på en bild på fin fina Malek (:

Vi har fått sol tillbaka här så önskar er andra en varm & solig dag med :)
1 Anonym:

skriven

haha milo och kakor är ju som pungis och hårfärger. Går inte att säga nej till. :D

2 Madde:

skriven

Härligt!!, jo det är bra med mig äntligen så har vi fått lite sol. var utanför sthlm och där vart det väldigt skönt och varmt! Man får nog börja hitta på saker ist för att sitta hemma och sura för det inte är en bra dag alls haha :)Jag hoppas att du får en underbar dag! Kram :)

3 Tette:

skriven

SHIIT, vilken snygg header! :D Jättefina bilder och ni är SUUUUPER gulliga & söta.

Hoppas ni får en trevlig helg. Å soligt väder ;)Kramar från Pargas :D

Svar: Hej. Ursäkta sent svar men livet blev lite kaos. Jag skriver inte längre som innan men du får gärna kolla in min blogg & se vad de handlar om nu.
malin

Kommentera här: