ny månad snart & paniken kommer krypandes.

Jag insåg idag att imorgon är det ny månad & med det konstanterandet så började paniken komma. Efter den krypit fram hela dagen så är nu paniken ganska rejäl!

Det innebär att det är den nya månaden (om endast en dag!) så är det den månaden jag ska åka iväg & vara utan mina pojkar. Det är den månaden som jag ska till Tingsrätten gällande vårdnadstvisten. Jag vet ärligt inte hur jag ska klara av allt, jag vet bara att jag måste. Men att behöva åka upp dit i total rädsla sedan invänta tiden som gäller för mig för att behöva sitta i samma rum som M & antagligen få höra ännu en gång vilken dålig mamma jag är, vilken fara jag är för mina barn & antaligen mer om hur jag gör mina barn illa. Nu har jag kommit så långt så jag vet att det inte är sant, jag ÄR en bra mamma men det känns ändå så tungt att behöva höra det & ännu en gång få försvara sig. Sedan kommer mina egna känslor in, att jag behöver sitta där & möta en person som jag trodde betydde något för mig men behandlat mig så illa på alla möjliga vis & som han dessutom kommer undan med ... Att behöva sitta där & inse hur djupt manipulerad jag blev, hur länge jag stannade i den skadliga miljön som gjort både mig själv & tyvärr mina barn illa. 
Det kommer vara fruktansvärt att behöva bli påmind & det jag så gärna vill glömma, jag vill inte bli påmind om hur jag levt & allt jag fått utstå. En dag kommer jag få ta tag i det, jag vet det. Men jag vill inte det just nu. Nu börjar såren läka & vårt liv har blivit stabilt & bra. Jag vill det ska förbli så en tag innan jag tar tag i mig själv & börjar bearbeta allt som hänt under de åren.

Tanken på att jag ska behöva vara ifrån barnen gör ont, även om jag gör det för barnens skull.
Tanken på att jag måste möta deras pappa igen, gör ännu mera ont.
Tanken på att jag kommer få höra hur dålig jag är som mamma & människa, gör otroligt illa.
Värsta tanken som dyker upp är att jag är rädd att förlora mina barn, även om det borde vara högst osannolikt så kan jag aldrig vara säker.

Dessutom så är jag orolig för hur jag ska orka allt detta psykiskt. Kommer nog bli väldigt mycket gråtandes & det kommer nog ta lång tid innan jag kan lägga det bakom mig.


Mest av allt så borde jag släppa detta & förbereda mig mentalt på när jag kommer få göra allt detta istället för redan nu sitta & må dåligt över det.

♥ Wonderful day

Dagen idag började inte alls så bra då vi ännu en dag blev sena & fick halvspringa till dagis, sedan när jag väl kommer till skolan så är min lektion inställd på grund av sjukdom & de var de enda 2 timmarna lektion jag hade idag. Det kändes inte som någon tio poängare direkt, men det vände jag!
Jag gick & gjorde allt jag känner jag inte hinner i vanliga fall, som att träffa en av lärarna jag hade i min förra kurser då jag inte fått reda på mina betyg därifrån & det visade sig att jag fått två stycken B där. Det var ju inte helt fel att få höra! :)

Efter gjort lite smått & gott så gick jag & träffade en kompis som jag tyvärr inte hinner umgås med så mycket nu mera men idag fick vi en toppen dag tillsammans. Jag har skrattat så mycket & så gott idag, det var så länge sedan jag gjorde de så jag minns inte ens när det var senast. Det var väldigt välbehövligt & jag känner mig POFF! så mycket gladare nu. 
Jag han även handla en del nya kläder till min äldsta son som behövdes så han hade väldigt få långärmade tydligen. Jag bad om få de i pressent påsar & det uppskattade min son väldigt mycket. Det är så mycket lättare att få han intresserad av att bära kläderna om han fått de som en present & fint inslaget. haha, så söt han är.  ♥ 

Men den stod som gjorde mig så full av lycka vad när jag hade hämtat mina pojkar från dagis. I vanliga fall så är min äldsta son väldigt utåtagerande & desto värre just nu, han & lillebror brukar bråka mycket på vägen hem från dagis, knuffar osv osv. Det brukar vara väldigt påfrestande faktiskt. Men idag så gick mina underbara pojkar & höll hand & min äldsta son han pratade så fint men framförallt lugnt med lillebror. Det var lite magiskt att se & efter alla funderingar jag haft kring dagis att de kanske är där för mycket, hur de mår av det osv osv kändes så bortblåsta då jag helt plötsligt såg klart & tydligt hur bra barnen mår av dagis & hur deras relation kan utvecklas på ett positivt sätt.

Idag har jag insett att jag har gjort goda val, jag har fått känna mig full av glädje av hur fina pojkar jag har men även full av glädje av hur fina vänner & familj jag har.  ♥ 

spring spring!

Idag så känns det som jag mer eller mindre bara har sprungit från det ena ställen till det andra.
Jag började morgonen med att mina underbara pojkar rev ner gardinstången i mitt huvud & var kräkfärdig hela morgonen så fick vara utan frukost med, gav pojkarna frukost & fixade oss & begav oss till dagis för lämna största sonen.
Sedan bussen med lillkillen för åka till tandläkaren, sedan tillbaka för lämna han på dagis, hann köpa mig en bulle själv seda buss igen för åka till skolan & hann med iaf två lektioner idag.
Sedan buss igen för åka tillbaka & hämta pojkarna, fixa kvällsmat & sedan natta pojkarna.

Dagen har bara sagt SWISH! & så vart den över. Jag borde ha satt mig & pluggat ikväll eftersom jag redan nu ligger efter & kommer bli värre då jag har så mycket att göra nästa månad & en del möten måste ske under skoltid. Men nej, ikväll tänker jag inte plugga.  Idag har jag bara tagit det lugnt utan en massa måsten & tänker strax lägga mig. Jag är så trött så jag inte ens kan tvinga mig vara vaken under de sista två buss resorna utan jag bara somnar, livsfarligt & det bevisar desto mer bara att jag behöver sömn.

Imorgon är ännu en ny dagis & skol dag, men en lite lättare.

Natti natti från mig.

Liknande inlägg