underbara dag

Vi har haft en bra dag idag, iaf hittills ! (:

vi gick upp & fixade oss, gick vi & köpte lite fika & sen begav vi oss till folkets park för att möta Lotta & hennes två barn. :) Vi möttes upp där & gick till en lekplats i närheten de var bara jag som inte hittar här. Men iaf så gick vi dit. Milo var sååå duktig, han var inte alls så våldsam & elak som jag trodde han skulle vara. Med tanke på han ej ännu fått dagis så brukar han bli lite våldsam & elak för han inte gör av sig med sin energi. Men han var jätte snäll & uppförde sig väl. Så otroligt stolt över fin fina milo (:
Lotta & barnen hade med roligt så detta kommer vi nog göra om. 
Milo var så upptagen av all lek så han åt inte ens en enda kaka. Det är extremt ovanligt för milo, han har aldrig sagt nej till kaka. 
HAHA

Men andra ord, så har vi haft en underbar dag & nu har vi kommit hem så ska lägga milo någon timme sen får vi se vad som händer resten av dagen.

Bjuder på en bild på fin fina Malek (:

Vi har fått sol tillbaka här så önskar er andra en varm & solig dag med :)

barnprogram & TV

Jag tänkte skriva & fråga lite om hur andra föräldrar gör med sina barn.

Frågorna är :
Hur länge låter ni era barn se på tv per dag, ca ?
Tycker ni barnprogrammet är bra, lärorika eller fel?

Jag skriver om detta då jag själv har börjat reagera på innehållet i så många barnprogram & tv spel dessutom.
Det är väldigt mycket våld & kränkningar. Jag låter Milo kolla på tv, barnkanlen oftast. Men de kan vara att den ena blir arg & slår sin kompis, endst för han är arg. Programmet visar att de är okej, för man visar känslor. Jag tycker inte de är en okej sak, & de är inget jag vill Milo ska lära sig. Dom kan skrika & säga elaka saker till varandra, & de visar programmet de är okej. 
Samma sak med tv spel till barn. I exempel spel till 2-4 åringar så handlar de om slå någon så dom tappar sina mynt så man kan sno dom, sen sparkar man den andra, slår den & har "skrik" krafter. Jag tycker de är fel, jag vill ha lärorika program.
De finns ett program som heter BOO (buu på svenska) som går på barnkanalen. Det är lärorikt, dom lär sig färger, djur, hitta buu när han gömmer sig & liknande. Jag vill ha mer såna program än program med våldinslag.

anser ni jag har rätt, eller är jag bara en "hönsmamma" ?
Ge mig era tankar & åsikter ! :)

vilodag

Idag har vi bara vilat & tagit de lugnt. Vi la i sängen & mös väldigt länge, sen gick vi upp ännu senare. haha
Sen har jag städat lite, badat barnen, tränat milo för toaletten & såna varagliga saker & nu ska vi ha lite kvällsmys.
Kvällsmys är som bäst med ben&jerry & en bra film.

Här får ni en bild på lilleman som är lycklig över glassen (: