miss miss miss !

jag saknar mitt älskade skåne, det har redan snöat i skåne ! MEGA FUSK ! jag vill också vara i skåne, jag vill jag vill jag vill ! , ge mig en biljett till skåne !, åh, jag vill till mitt skåne, jag vill bygga upp mitt liv i skåne, inte här uppe, men åh vad jag hatar att jag inte har något val !
HAHA, JAG VILL TILL SKÅNE ! & jag vill du sticker från min hjärna ! åh, varför är allt så komplicerat typ ?, palla palla palla palla palla palla palla !, ajja, jag klarar allt, ingen ska knäcka mig (: snart jul också & gissa vad ?, jag har ingenstans & vara i jul, funderar på & sitta ensam i min lägehet till jul, jul är liksom, jag vet inte, inte kul i år, jag orkar inte åka till alla släktingar & leka en massa glad & massa blä, det är jobbigt & alla andra är ju typ helt upptagna av att det snart är jul ! MEGA BLÄ !

blogg blogg

mega sug, jag kommer få gå 6-7 år i skolan :o typ, AH !, orka EGENTLIGEN, men jag vill ju bli det & då kommer jag få gå så mega länge i skolan, men ÅH, orka !

blogg blogg

är i skolan, längtar bort härifrån, kan inte koncentrera mig på mina studier så bra längre, fast det är ju ändå bra, men jag vet jag kan mera & jag vill bättre&mera, men jag kan inte eftersom alla bara ska på & bråka med mig, men jag orkar inte ni ska bråka med mig, okej ?, sluta, ni sabbar för mig & det vet ni.
jag hatar att jag inte kan skriva vad jag vill längre här, jag ve vissa läser & jag förstår inte varför,
du, okej, lyssna,
du är ingenting för mig mera, inte ens ord är du för mig, du är inget.
du har gjort för mycket & aldrig, aldrig har jag hört ett förlåt som du menat, du leker så snäll & fin, men jag vet sanningen nu & jag är en stor flicka nu mera, okej ?, jag behöver inte din axel & gråta ut imot, inte för jag gjort det så många gånger, för dom jag gjort, då har du gått eller använt det imot mig, alltså, det är klart jag vill ha dig i mitt liv, men inte som du är nu, sök hjälp, bli bra, sen kom tillbaka till mig då om du vill, okej ?, inte nu, inte i denna värld medans du är såhär, fast, kanske jag inte vill ha dig i mitt liv då heller, men iaf inget nu, bli bra först, få hjärnan & funka.
men slutar halv två idag & ska sen till telefonbutiken & se ifall min mobil kommit, sen ska jag väl leka lite med fine, sen vet jag inte mera ..
typ bajs fredag ..