sämst på uppdatera :/

oj, nu var det så länge sedan jag skrev här. Jag har funderat ett par gånger på skriva, men sedan funderar jag på vad jag ska skriva om som någon faktiskt vill läsa om för allt jag skriver vet jag ju redan själv ... haha.
Men tänker (ännu en gång) skriva bara om de vardagliga små sakera som är bra, dåligt eller får mig att reflektera.

För att göra detta mer intressant så kan jag också skriva om att jag just nu har en liten "kamp" med min skola. De hade massa olika sorters läsk så som coca-cola, fanta, sprit osv osv. Jag kände mig inte nöjd med att jag som vill äta, dricka & ja försöka leva lite bättre måste alltid dricka vatten. Varför ska det utbudet vara bättre än det ekologiska? Det kändes ej rättvist så jag har nu haft en diskussion med skola om att jag vill ha in ekologisk iste. Jag vet det är mycket socker i det osv osv, men vill inte dricka de alltid men även jag vill ha något godare alternativ till vatten. Det mottog mitt förslag väl, det tycker jag. Men ska ta upp de med rätt person, så nu väntar jag på hur det går. Om de har någon godtagbar anledning (vilket jag har svårt att tänka mig) att säga nej, eller om de säger ja eller om jag tråkigt nog måste börja samla in namnlistor för få cafeterian på skolan att sälja något bättre.
Den cafeterian är till för både de på komvux & gymasie elever. Det är många som köper där & desto viktigare att de säljs bra saker anser jag.
Så, nu väntar jag med späning på hur resultatet blir & hur stor min kamp kommer behöva bli!

Kommentera här: