Tänk vad livet blivit bra!

Jag satt innan idag & funderar lite på vad som har hänt sedan vi flyttade.
Hur vårt liv stod still innan flytten &nu hur livet tagit full fart framåt, till något så mycket bättre äm vad jag trodde vad möjligt! Innan flytten så hade ingen av mina pojkar dagis, nu har min äldsta son dagis & min yngsta håller på med inskolningen. Innan vi flyttade så drog vi bara omkring, hade inget jobb, skola eller framtidsförhoppningar. Nu går jag i skolan & har precis slutfört mina 3 kurser som till & med syon & lärarna tvekade att jag skulle kunna, dessutom har jag fått mitt första A i betyg! Jag har en fin lägenhet, full med mina möbler, vi har katt herr insson, vi har ett hem med hjärta nu, innan hade vi skyddat boende. Barnen verkar så mycket mer glada & harmoniska nu förutom ett par incidenter, men överlag så mår barnen bättre & livet har blivit så mycket bättre. Det har börjar gå i rätt riktning, det går snabbt men jag älskar det!
Jag förstår inte vilken otrolig tur jag hade som kom ut ur allt detta, med mina barn & som en starkare människa där jag ser möjligheterna istället för hinderna.
Jag är så glad för alla vänner som stöttat mig, även det jag förlorat under denna tid så är jag så tacksam för all hjälp jag fått av alla olika människor! Jag har en otroligt tur.
Jag kom ut ur detta starkare än vad jag någonsin trodde var möjligt, med mina barn vid min sida.

Efter alla år med det jag genomgått, efter snart 4 år med min äldsta son så kan jag än idag bara gå in på barnens rum & titta på dom & tänka, jisses vad jag välsignats. Jag kan inte tänka mig ett liv utan mina barn & jag kommer alltid kämpa för att ge dom det bästa livet har att erbjuda. 
Tillsammans är vi en familj, tillsammans är vi starka. 
1 Camilla:

skriven

Känner inte till din historia, vad som hänt, men vad underbart att allt verkar ha löst sig på ett bra sätt! :)

Svar: Åh, tack så mycket! Nja, har hänt så otroligt mycket de senaste åren men allt börjat lösa sig. :)Riktigt skönt är det att kunna vara lycklig för det man har nu & slippa oroa sig för att bli fråntagen allt, igen...
Tack åter igen :)
malin

Kommentera här: